Projekt

Utvecklingsprojekt som leder till förändring

Vi på Koning & Smith arbetar aktivt för att vara en bidragande faktor till att driva utvecklingen av digital marknadsföring i Jämtland framåt. Vi älskar att experimentera med olika koncept för att vara med och utveckla näringslivet lokalt och regionalt. Läs gärna mer om våra olika engagemang är involverade i.

Koning & Smith

Kundnätverket

Vi tror på att ha en nära relation med våra kunder och med det menar vi en relation som sträcker sig bortom statistikrapporter och kundmöten. Vi vill lära känna personerna bakom företagen och utifrån detta växte våra kundnätverksträffar fram.

Ung företagsamhet

Koning & Smith är stolt guldsponsor av UF Jämtland. För oss är det en självklarhet att dela med oss av vår kunskap inom digital marknadsföring till morgondagens företagare. Vi vill genom vårt engagemang hjälpa eleverna som driver UF-företag i Jämtland att få en djupare förståelse i hur digital marknadsföring fungerar.
Timbanken logo

Timbanken

Är du företagare eller ska du starta företag i kommunerna Berg, Bräcke, Härjedalen, Krokom, Ragunda, Strömsund, Åre eller Östersund kan du stärka din kompetens genom att ansöka om kostnadsfria konsulttimmar från Timbanken. Timmarna kan du sedan använda hos bland annat oss för stärka din och företags kompetens inom digital marknadsföring.
Google Digitalakademin

Digitalakademin

Vi på Koning & Smith har allierat oss med Google Digitalakademin och kommer att erbjuda kostnadsfria kurser när den digitala turnén #försverige besöker Jämtland. Alla kurser är fyllda av tips och verktyg så att du kommer därifrån med värdefull kunskap som du kan komma igång med direkt.
Smultronställen i Jämtland logo

Smultronställen i Jämtland #smultronställenijämtland

Koning & Smith tror på man når längre om man arbetar tillsammans. Vi vill med vårt sociala mediekoncept ”Smultronställen i Jämtland" på vårt sätt bidra till att uppmärksamma verksamheter, företag och andra smultronställen i Jämtland. I dagens brus av annonser, reklam och mediabudskap så är det lätt att missa det som finns direkt framför näsan. Låt oss tillsammans sprida information om allt magiskt, fantastiskt och underbart som finns i Jämtland.

Merdigital.se

Det sägs att “nöden är uppfinningsrikedomens moder” men i detta fall var det inte nöd men dock en pandemi som var startskottet till MerDigital.se. Plattformen ska vara en plats för att presentera utveckling, nyheter och mycket mer när det gäller digital marknadsföring samt digital omställning i Jämtland. Redaktionen på MerDigital arbetar för att med en journalistisk vinkel presentera till exempel trender, tips och idéer samt kreativa lösningar.

Digitaldagarna

Det finns många event och föreläsningar inom digital marknadsföring men de allra flesta utspelar sig i storstäderna. Vi ville därför starta en rörelse där vi tog kunskapen hit till Jämtland och Östersund för att göra den tillgänglig för alla lokala företag. På vårt initiativ startades därför Digitaldagen – vilket idag har utökats till Digitaldagarna – där syftet är att skapa en arena för att diskutera och aktualisera de framtidsfrågor som vi alla står inför.