Facebook Ads-byrå i Östersund

Nå din målgrupp med stor pricksäkerhet

Hela 83% av sveriges befolkning använder sig av sociala medier.

Facebook (74%) är den absolut största kanalen och Instagram (61%) är nummer två enligt senaste rapporten från Svenskarna och Internet 2019. Med att de sociala plattformarna har växt i antal användare och funktionalitet har också möjligheterna att skapa annonsering med extremt stor träffsäkerhet.

Genom sociala medier går det att nå rätt målgrupp på rätt plats och tillfälle, och du betalar bara när någon klickar på din annons!

Vill du förbättra din Facebook annonsering?

Lokal Facebook Ads-byrå i Östersund och Jämtland

Annonsering på Facebook är ett av det mest effektiva sätten att berätta för din målgrupp om dina produkter och tjänster. Det kan kännas svårt och utmanade att veta hur man bäst anpassar annonseringen utefter sin målgrupp. Koning & Smith är en lokal Facebook Ads-byrå i Östersund och Jämtland som är specialister på den jämtländska marknaden. Vi har även lång erfarenhet av att hjälpa kunder runt om i Sverige med att annonsera på Facebook.

Kvinnliga
användare
0%
Manliga
användare
0%
Dagliga
användare
+20 min per dag
0%

Facebook

När du annonserar med Facebook kan du nå din målgrupp med stor träffsäkerhet. Att annonsera via Facebook behöver inte heller vara dyrt, du betalar bara när någon klickar på din annons.

Facebook Ads har många möjligheter det går till exempel att rikta sig till personer som verkar eller har visat ett intresse för den bransch eller eller verksamhet som du arbetar inom. Det går också att rikta sig direkt till personer, genom så kallad retargeting-annonsering, som redan har haft kontakt med din verksamhet. Till exempel kan du nå de som har besökt din webbplats tidigare.

Det finns också stora möjligheter att hitta nya målgrupper genom att hitta look-a-likes på dina befintliga kunder.

Facebook Ads FAQ

Svar ja! För att kunna skapa och därefter hantera ett annonskonto, företagskonto eller företagssida så behöver du ett personligt Facebook-konto.
53% av alla internetanvändare surfar in på Facebook dagligen (Källa: svenskarna och internet). Det skapar perfekta förutsättningar för att du ska kunna nå ut med din tjänst eller produkt till din målgrupp utan att de aktivt söker efter den.

Det finns statistik som visar på hur aktiv olika åldersgrupper och användartyper är på diverse Sociala Medier plattformar. Facebook är fortfarande en plattform som har många olika åldersgrupper och typer av användare. Facebook Ads målgruppsanpassning skapar också möjligheter för att segmentera ner olika användare.

På den frågan brukar vi svara “hur långt är ett snöre?” och det beror på att du har alltid äger frågan hur mycket du vill annonsera för per dag. Facebook har självklart olika grundrekommendationer men utifrån dessa, dina målsättningar och din budget tar vi alltid fram den bästa strategin.
Självklart! Vi hjälper gärna till med att ta fram en strategi och grundstruktur för din annonsering utifrån dina mål. Vi kan dessutom vara behjälpliga med att ta fram grafiska annonsförslag och budskap som klingar rätt med din målgrupp.
Vi erbjuder fasta engagemangsavtal men vi har inga problem att ta fram anpassade lösningar för varje situation. Ingen kund är den andre lik och därför är inte våra avtal det heller.

Fråga oss annonsering med sociala medier

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer om vad annonsering i sociala medier kan betyda för ditt företag och dina affärer.