YouTube

Videoannonsering på YouTube

Videoannonsering på YouTube är ett effektivt sätt att nå ut med ditt budskap direkt mot din målgrupp.

Genom Google Ads är det även möjligt att annonsera på YouTube. Tack vare möjligheten att själv kunna bestämma vilka annonsen ska exponeras mot, kan annonsen visas i anslutning till relevanta videoklipp.

Fördelaktigt är också att videoannonsering innebär att du bara betalar när någon faktiskt tittar på eller interagerar med annonsen.

Vill du annonsera på YouTube?

Annonsera på YouTube med lokal partner i Östersund och Jämtland

Vill du testa på att annonsera på YouTube och söker du en lokal partner som kan guida dig genom processen? Då kan vi på Koning & Smith vara rätt för dig. Vi är en digitalbyrå i Östersund och Jämtland som är specialister på den jämtländska marknaden men som även har lång erfarenhet av att hjälpa kunder runt om i Sverige. 

Oavsett om du behöver hjälp att skapa videomaterialet, sätta upp annonseringen eller optimera annonseringen så kan vi hjälpa dig.

Användare
0%
Dagliga användare
0%
Mobila användare
0%

Större möjligheter till starkare relationer med befintliga och nya kunder

Precis som display-annonsering är videoannonsering ett ypperligt sätt att bygga och stärka ditt varumärke och bygga starka starkare relationer med din målgrupp.

Denna typ av annonsering kräver rörligt material. Är detta något som du i dagsläget inte sitter på, så kan vi givetvis hjälpa dig att producera bra material i form av både film och bilder.

Kontakta oss gärna och boka ett möte, så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med lyckad videoannonsering.

YouTube FAQ

Vill du skapa Youtube Ads behöver du ett Google Ads konto som kopplas direkt till din YouTube-kanal.
YouTube är en av de mest besökta video-plattformarna och har därmed utmärkta förutsättningar för att bygga upp sitt varumärke på ett personligt sätt.
YouTube är en av de mest kostnadseffektiva marknadsföringskanalerna. Exakt hur mycket det kostar finns det inget svar på för det beror helt och hållet på din målsättning och din budget. En sak är däremot säker desto högre budget desto mer synlighet får du.
Ja det är absolut möjligt! YouTube annonsering ger dig stora möjlighet att specificera var, när och hur dina annonser visas.

Fråga oss om YouTube

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer om vad annonsering på YouTube kan betyda för ditt företag och dina affärer.