Instagram-annonsering

Annonsera på Instagram

Instagram är en av de snabbast växande sociala medierna och idag använder över 60 procent av alla sociala medier-användare i Sverige Instagram.

Här kan du välja mellan ett flertal olika annonstyper i form av foto, video, karusell och händelser. Alla de olika annonstyperna ger dig möjligheten att stärka ditt varumärke hos rätt målgrupp och därmed öka konverteringen.

Annonsering på Instagram sköts via Facebook Ads Manager, vilket är på samma sätt som när man sköter sina Facebook-annonser.

Nyfiken på Instagram annonsering?

Lokal byrå i Östersund och Jämtland

Koning & Smith är en digitalbyrå med kontor i Östersund Tack vare vår lokala förankring är vi specialister på den jämtländska marknaden. Vi skräddarsyr lösningar. Är du nyfiken på att börja annonsera på Instagram eller vill du ta din Instagram annonsering till nya nivåer? Då kan vi hjälpa dig. Vi vet att det kan kännas svårt och utmanande men vi finns med dig hela vägen.

Kvinnliga
användare
0%
Manliga
användare
0%
Använder
Instagram
för att söka
tjänster & produkter
0%
instagram logo

Komplettera din annonsering med content marketing

Utefter dina behov och förutsättningar hjälper vi dig med hela Instagram-annonseringen för att synliggöra ditt företag och uppnå de mål som satts.

Detta gör vi genom att skapa relevant innehåll som engagerar. Behöver du rådgivning angående din digitala närvaro kan vi naturligtvis hjälpa dig så att du får bästa möjliga förutsättningar att bemästra dina sociala kanaler.

Instagram är det näst största sociala nätverket i Sverige där 61% av alla internetanvändare är anslutna.

Instagram-annonsering FAQ

All annonsering på Instagram utförs via Facebook Ads Manager vilket medför att du behöver ett annonseringskonto på deras plattform, ett personligt Facebook-konto för att kunna hantera annonskonto samt ett professionellt Instagramkonto eller en företagssida på Facebook.
Nej det behöver du inte. Annonsering på Instagram utförs främst genom Facebook Ads Manager, men tack vare att du kan anpassa dina annonsplaceringar kan du välja att enbart visa upp dina annonser på Instagrams plattform.
Varje kunds unika situation kräver unika lösningar, därför skapar vi alltid skräddarsydda upplägg för respektive kund utifrån kundens målsättning. Vi kan erbjuda både löpande engagemangsavtal eller engångsjobb allt beroende på dina behov och förutsättningar.
Det är det verkligen! Instagram-annonsering gör det enklare att nå ut i myllret av innehåll och samtidigt bygga upp sin följarskara.

Fråga oss om Instagram

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer om vad annonsering på Instagram kan betyda för ditt företag och dina affärer.