Instagram

Annonsera på Instagram

Instagram är en av de snabbast växande sociala medierna och idag använder över 60 procent av alla sociala medier-användare i Sverige Instagram.

Här kan du välja mellan ett flertal olika annonstyper i form av foto, video, karusell och händelser. Alla de olika annonstyperna ger dig möjligheten att stärka ditt varumärke hos rätt målgrupp och därmed öka konverteringen.

Annonsering på Instagram sköts via Facebook Ads Manager, vilket är på samma sätt som när man sköter sina Facebook-annonser.

Kvinnliga
användare
0%
Manliga
användare
0%
Använder
Instagram
för att söka
tjänster & produkter
0%

Komplettera din annonsering med content marketing

Utefter dina behov och förutsättningar hjälper vi dig med hela Instagram-annonseringen för att synliggöra ditt företag och uppnå de mål som satts.

Detta gör vi genom att skapa relevant innehåll som engagerar. Behöver du rådgivning angående din digitala närvaro kan vi naturligtvis hjälpa dig så att du får bästa möjliga förutsättningar att bemästra dina sociala kanaler.

Instagram är det näst största sociala nätverket i Sverige där 61% av alla internetanvändare är anslutna.

Fråga oss om Instagram

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer om vad annonsering på Instagram kan betyda för ditt företag och dina affärer.