fbpx

Instagram

Annonsera på Instagram

Instagram är en av de snabbast växande sociala medierna och idag använder över 60 procent av alla sociala medier-användare i Sverige Instagram.

Här kan du välja mellan ett flertal olika annonstyper i form av foto, video, karusell och händelser. Alla de olika annonstyperna ger dig möjligheten att stärka ditt varumärke hos rätt målgrupp och därmed öka konverteringen.

Annonsering på Instagram sköts via Facebook Ads Manager, vilket är på samma sätt som när man sköter sina Facebook-annonser.

Annonsering Instagram

Komplettera din annonsering med content marketing

Utefter dina behov och förutsättningar hjälper vi dig med hela Instagram-annonseringen för att synliggöra ditt företag och uppnå de mål som satts.

Detta gör vi genom att skapa relevant innehåll som engagerar. Behöver du rådgivning angående din digitala närvaro kan vi naturligtvis hjälpa dig så att du får bästa möjliga förutsättningar att bemästra dina sociala kanaler.

Kvinnliga användare 0
Manliga användare 0
Dagligt användare +20 min per dag 0

Instagram är det näst största sociala nätverket i Sverige där 61% av alla internetanvändare är anslutna.

Fråga oss om annonsering med sociala medier

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer om vad annonsering med sociala medier kan betyda för ditt företag och dina affärer.