Om oss

Story of Koning & Smith

Kontakta mig och berätta mer

Företaget grundades av Fredrik Smith (nuvarande VD) och Joanna Sätter 2009 och har från första stund arbetat aktivt för att öka den digitala nivån i Jämtland.

Vi vill arbeta med mätbar marknadsföring för våra kunders räkning. Genom att följa med i utveckling och vara anpassningsbara, så lovar vi att vi alltid ligger i framkant när det kommer till den senaste tekniken och arbetsmetoderna.

Allt för att vi vill att du som kund ska känna att de pengar du investerar i marknadsföring hos oss ska ge den bästa tänkbara kick back för ditt företag

Story ofKoning & Smith

Vi vill arbeta med mätbar marknadsföring för våra kunders räkning. Genom att följa med i utveckling och vara anpassningsbara så garanterar vi att vi alltid ligger i framkant när det kommer till den senaste tekniken och arbetsmetoderna. Allt för att vi vill att du som kund ska känna att de pengar du investerar i marknadsföring hos oss ska ge den bästa tänkbara kick back för ditt företag. Företaget grundades av Fredrik Smith (nuvarande VD) och Joanna Sätter 2009 och har från första stund arbetat aktivt för att öka den digitala nivån i Jämtland.

Personligt

Less is more. Man behöver inte vara stor för att vara stark. Vi tror mer på att vara som Bruce Lee, än som Mike Tyson. Vi vill använda våra resurser maximalt och bygga nära relationer till dig som kund. Koning & Smith finns här för att hjälpa dig och ditt företag att nå digitala framgång.

Lokalt

Vi har en stark ambition om att bidra till att regionen inte dör ut i takt med att Pokémons och Angry Birds tar över världen. Genom initiativ som Digitaldagen och Digitalakademin tror vi att vi kan vara med och göra skillnad. ÖFK har bevisat att de kan spela i Allsvenskan, så tror vi att Jämtland även kan vara med i den digitala matchen.

Långsiktigt

Vår målsättning är att bygga relationer som håller över tid. Vi ser hellre att du börjar i det lilla och provar oss för att känna att vi håller måttet. Istället för att vi syr en kostym för dig som är för stor och inte passar, så ser vi tillsammans till att ta fram den perfekta marknadsföringsstrategin för din verksamhet.

Thomégränd 2, Östersund

Kom gärna förbi och hälsa på! Adressen är Thomeégränd 2, Östersund. Kom gärna förbi och prata marknadsföring med oss, och ta en fika!

Du är alltid välkommen att kontakta oss!

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt.

Ska vi ringa dig?
Ja tack, ring mig!Nej, maila mig!