Om Koning & Smith

En lokal digitalbyrå med ett stort hjärta

Koning & Smith är en lokal digitalbyrå i Östersund med det stora hjärtat. Vi har under 13 år hjälpt Jämtländska företag att förbättra sin närvaro och synlighet på digitala plattformar.

Vår målsättning är att vara vinstgivande för våra kunder genom att vi säkerställer deras affärer. Utifrån vår kompetens hjälper vi företag att hitta sin nisch och den ultimata strategin inom digital marknadsföring. Istället för att vi syr en kostym som är för stor och inte passar, så ser vi till att ta fram den perfekta marknadsföringsstrategin utefter varje kunds affärsmål.

Nära relationer med varje kund

Vi älskar och drivs av de oändliga möjligheter som den digitala marknadsföringen innebär men för oss är det viktigaste att bygga nära relationer med varje kund. Vårt mål är att kunderna ska känna och uppleva att vi arbetar med hjärtat i varje steg. Det gäller i allt från uppsättning av strategier och praktiskt utförande till uppföljning och utveckling.

Är du vår nästa stjärna? ⭐️

Vi söker ständigt nya talangfulla personer inom digital marknadsföring. Har du kunskap inom exempelvis SEM, SEO, SoMe samt har ett brinnande intresse för digital marknadsföring som gör att du är perfekt för oss?