Sökmotoroptimering (SEO)

Optimera din synlighet på Google

Blir du frustrerad över att du inte syns när du själv eller potentiella kunder googlar på fraser som är kopplad till din verksamhet? Då är det dags för dig att jobba mer aktivt med sökmotoroptimering (SEO). Genom att synas på rätt sätt kan fler hitta till dig och du får möjligheten att få fler nya kunder.

Vi på Koning & Smith är experter på SEO och kan hjälpa dig att ta fram en strategi som ger dig en bra grund att stå på och på sikt ge dig en bred synlighet på Google. Vi kan bland annat utföra sökordsanalyser, onpage arbete, konkurrentsanalyser och mycket mer som tar dig närmare ditt mål.

Hjälp med SEO i Östersund

SEO är ett långsiktigt arbete som går ut på att skapa synlighet på sökmotorernas organiska lista. Det kan ta tid innan du får de höga positioner som du eftersträvar, vilket medför att det krävs tålamod och att man forsätter att jobba strategiskt.

Trots att det kan ta tid innan du får den synlighet du önskar så är det värt arbete. När du har fått en bred synlighet på Google kan du nämligen skörda frukt från det under lång tid, förutsatt att du underhåller arbetet som är utfört. 

Påbörja arbetet att nå toppresultat på Google redan idag.

Vill du förbättra din placering på sökmotorerna?

Koning & Smith din lokala SEO-partner i Östersund

Sökmotoroptimering (SEO) kan verka krångligt, jobbit och besvärligt men det behöver det inte vara. Vi på Koning & Smith är din lokala partner i Östersund och Jämtland och kan hjälpa dig med allt ifrån grundläggande SEO-arbete till att optimera och förfina. 

SEO är ett arbete som tar tid och det krävs tålamod men när arbetet väl är gjort kan du leva och skörda frukt ifrån det under många, förutsatt att du underhåller det.

Koning & Smith är specialister på SEO och tillsammans med dig ser vi till att arbeta fram en strategi som hjälper ditt företag att nå era önskade placeringar. 

Hur många
googlar innan köp?
0%
Andel mobila användare
0%
Jämför med andra företag innan köp
0%

Vad är sökmotoroptimering?

Sökmotoroptimering, även kallat SEO, är ett arbete som går ut på att skapa de bästa förutsättningarna för att nå högre positioner i sökresultat på sökmotorer som Google, Bing, DuckDuckGo, Yahoo och Baidu. Vilken webbplats som syns på respektive plats i den organiska listan bestäms av algoritmen.

När du arbetar med SEO börjar du med att konstatera vilka söktermer du vill synas på och därefter påbörjar du arbetet med att optimera webbplatsen. När du optimerar webbplats så ser du över saker som till exempel prestanda, innehåll och inkommande länkar.

Påbörja din resa mot toppen av Googles sökresultat

SEO FAQ

SEO (sökmotoptimering) innebär att du jobbar långsiktigt för att hela tiden förbättra eller behålla din organiska placering. Arbetar du med annonsering via Google Ads så betalar du för din plats och kan välja hur mycket du vill betala för att synas på Google annonseringsplatser som är placerad ovanför eller under det organiska resultatet.
Sjävklart kan vi det! Vi kan hjälpa dig med allt från sökordsanalyser, SEO-analys av din hemsida och SEO-strategier till att SEO-optimera din hemsida, skapa anpassade landdningssidor på din hemsida och mycket mer.
SEO (sökmotoroptimering) innebär att du arbetet med att optimera din hemsida för att den ska ranka högt på Googles organiska lista.
Absolut! Vi rekommenderar varmt att se till att din hemsida har en bred synlighet på Google organiska lista. Det är ett långsiktigt arbete och det kan ta tid innan du har önskade placeringar men när arbetet är gjort så kommer den organiska trafiken hjälpa dig att nå dina mål.
Ingen hemsida är den andre lik och därför så anser vi att inget avtal ska vara det. Vi tar fram skräddarsydda lösningar så att kostymen både ska passa dina förutsättningar men även uppnå dina mål.

Vill du nå toppositioner på Google?

Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för att förbättra sin synlighet på Google!