SEO (Sökmotoroptimering)

SEO (sökmotoroptimering) gör dig synlig på nätet

SEO (sökmotoroptimering) gör dig synlig på nätet Att vi googlar efter något – en tjänst, produkt, adress eller fråga – är idag så vanligt att det har blivit ett måste att synas på Google om man ska ha en chans att överleva.

De flesta företag vill synas på Google, vilket är förståeligt. Dessutom blir det allt viktigare att sticka ut så att kunderna hittar dig när de gör en sökning. För inte vill du förlora en potentiell kund till en konkurrent?

Behöver du hjälp med SEO?

Att arbeta med SEO kräver tålamod och långsiktighet. Det kan ta tid innan förändringarna på din hemsida ger resultat och ger dig höga positioner i sökresultaten. Men det kommer att vara värt det.

Behöver du ändra något på din hemsida för att synas bättre? Det har vi svaren på. På Koning & Smith kan vi hjälpa dig att ta fram rätt strategi från början så att du får en bra grund att stå på.

Vill du få fler affärer? Kontakta oss och berätta mer om dina utmaningar, så tar vi det därifrån.

Sökmotoroptimering
Hur många
googlar innan köp?
0%
Andel mobila användare
0%
Jämför med andra företag innan köp
0%

Vad är SEO?

SEO, även kallat sökmotoroptimering, är det arbete som du gör på din hemsida för att Google och andra sökmotorer enkelt ska hitta dig och visa dig i sökresultatet när någon gör en sökning efter en produkt eller de tjänster som du erbjuder och gärna säljer mer av.

Köpprocessen har förändrats och idag söker kunderna upp dig, snarare än tvärtom. Genom att synas på rätt sätt kan fler hitta till dig och du får möjligheten att få fler nya kunder. Detta gör Google till en oerhört lönsam kanal för dig dig och din marknadsföring där sökoptimering är ett viktigt verktyg för att lyckas.

Genom att arbeta aktivt med sökmotoroptimering börjar du din resa mot toppen av Google

Fråga oss om SEO

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer om vad SEO kan betyda för ditt företag och dina affärer.