Timbanken + Koning & Smith = 💔

Koning & Smith Àr inte lÀngre konsulter via Timbanken

Under mĂ„nga Ă„r har vi varit ansluten till Timbanken vilket har medfört att du som företagare i JĂ€mtland har kunnat fĂ„ upp till fem timmars gratis konsultation med nĂ„gon av oss pĂ„ Koning & Smith. TyvĂ€rr Ă€r det inte lĂ€ngre möjligt eftersom att vi har tagit beslutet att, i alla fall tillfĂ€lligt, lĂ€mna Timbanken. 

Trots att vi inte kan erbjuda dig att anvÀnda dina timbankstimmar hos oss sÄ finns vi hÀr om du behöver vÄr hjÀlp. Vi Àr en digitalbyrÄ som besitter en kombinerad kunskap inom bÄde strategi och digital kommunikation.

Vi har ett talesĂ€tt som vi arbetar efter och det lyder “Digital marknadsföring med hjĂ€rtat”. För oss betyder det att vĂ„ra kunder alltid ska kĂ€nna att vi gör insatser utifrĂ„n vad just deras verksamhet behöver. Det gör vi genom att ta fram kreativa, strategiska och mĂ€tbara lösningar som anpassas efter respektive kunds mĂ„lsĂ€ttning.

Vi pÄ Koning & Smith hjÀlper dig

Online marknadsföring hit och hemsidor dit. Du har sÀkert hört att du ska synas pÄ Google, pÄ betalda annonser och sÄ klart sociala medier. Möjligheterna Àr oÀndliga men var ska man börja? Varje företag Àr unikt och har sina unika möjligheter att fÄ fler kunder online. All digital marknadsföring mÄste anpassas utifrÄn mÄlgrupp och konkurrens.

Digital marknadsföring uppfattas ofta som komplext och svÄrbegripligt. För oss pÄ Koning & Smith Àr den hÀr vÀrlden vardag och vi vill dÀrför hjÀlpa dig. Vi finns hÀr för att du ska fÄ allt frÄn en grundlÀggande kunskap till att du pÄ bÀsta sÀtt ska hitta din plats, strategi och mÄlgrupp för att fÄ fler affÀrer pÄ den digitala marknaden.

Vad kan Koning & Smith hjÀlpa mig med?

Vi besitter en bred kompetens inom digital marknadsföring och vi kan hjÀlpa dig om du till exempel:

  • har kört fast och behöver kloka rĂ„d för att ta nĂ€sta steg
  • vill bygga din egen hemsida och behöver bolla tankar och idĂ©er.
  • vill ha hjĂ€lp att analysera din befintliga hemsida för att hitta flaskhalsar
  • vill ha hjĂ€lp att analysera trafiken till din hemsida
  • vill bli bĂ€ttre pĂ„ Google Ads & Facebook Ads
  • vill ha hjĂ€lp att göra en mĂ„lgruppsanalys
  • vill ha hjĂ€lp att lĂ€gga grunden för en digital strategi för ditt företag
  • vill skaffa dig en bĂ€ttre förstĂ„else för hur digital marknadsföring
  • har egna idĂ©er pĂ„ hur du vill nyttja oss.
Webbdesign