Hur är det att vara kund hos oss

Våra kunder är vår familj

Vi värdesätter relationen med varje kund och vi vet att starka relationer ger framgångsrika resultat. Vår målsättning är att du som kund ska känna och uppleva att vi arbetar med hjärtat i varje steg. Det gäller i allt från uppsättning av strategier och praktiskt utförande till uppföljning och utveckling.

Vi är en aktiv partner som arbetar för att din digitala marknadsföring uppfyller de satta målsättningarna, men för oss stannar det inte där. När du blir kund hos oss blir du en del av vår familj och vårt kontaktnätverk. Vi vill att du med vår kunskap, kontakter och idéer ska bli ännu mer framgångsrik.

Hur kan vi hjälpa dig?

  • nå ut till din målgrupp
  • digitala marknadsföringsstrategier
  • webbproduktion (ny webbplats eller uppdatering av befintlig)
  • betald digital annonsering på olika plattformar som Google, Facebook, Linkedin med mera
  • löpande uppdateringar av webbplatsen
  • underhåll av hemsidan (driftsavtal)
  • framtagning av målgrupper
  • löpande uppföljning och utveckling av den digitala marknadsföringen
  • innehållsplanering för nyhetsbrev och sociala medier

Vilket upplägg erbjuder vi?

Hos oss finns det lika många upplägg och avtal som det finns kunder. Istället för att vi syr en kostym som är för stor och inte passar, ser vi till att ta fram den perfekta marknadsföringsstrategin utefter varje kunds affärsmål och förutsättning. Hos oss hittar du kunder som har löpande engagemangsavtal, driftsavtal, löpande timarbete, enstaka insatser, skräddarsydda lösningar, projektbaserade lösningar och mycket mer.

Hur får du ta del av vårt kontaktnätverk?

Vi vet att nätverkande är ett effektivt sätt att skapa långvariga relationer som kan leda till affärer. För att förena nytta med nöje så bjuder vi in våra kunder till informativa, roliga och engagerande nätverksträffar (självklart anpassar vi oss löpande till restriktionerna gällande corona pandemin). Målsättningen är att våra kunder ska få en chans att utöka sitt kontaktnätverk och samtidigt lära sig mer inom olika aktuella ämnen genom föredrag, inbjudna gäster eller andra aktiviteter.

Passar du in i vår familj?

Du ska veta att alla passar in i vår familj men vill du känna dig riktigt säker så låt oss träffas på en kopp kaffe först. Det är viktigt för oss att du känner att vi är rätt samarbetspartner för dig och att vi känner på samma sätt gentemot dig.

Jag vill träffas för en första kopp kaffe? ☕