Webbproduktion & E-handel

Är din webb up-to-date?

Din webb är navet i din marknadsföring

Visste du att 78% anser att den viktigaste källan inför ett köp på nätet är just din webb? Din hemsida är din bästa säljare. Den kan vara din första kontakt med nya kunder samtidigt som den ska locka tillbaka dina gamla kunder.

Det är viktigt att din webbplats är tilltalande och att den samtligt är smidig att använda för dina kunder. Det är också viktigt att den är anpassad efter sökmotorer som Google. Genom att anpassa efter sökmotorernas krav kan din webbplats klättra upp i sökresultaten.

Vi arbetar för att skapa en webbplats som är anpassade efter bland annat Googles rankingfaktorer. Vi gör hemsidor som är responsiva, vilket gör det smidigt för dina kunder att enkelt kunna hitta dig oavsett om de surfar på dator, telefon eller platta.

Webbutveckling

Vi hjälper er med innehållet

Det är många faktorer som påverkar hur din webb hamnar i sökresultaten. Det är bland annat din webbplats snabbhet, struktur, utformning och inte minst webbplatsen innehåll som påverkar positionen. Våra copywriters skapar texter som uttrycker dina budskap och hjälper dig att ta placeringar i sökmotorer.

Behöver du hjälp berättar vi gärna mer hur vi kan göra för dig.

Vi ser till att din webb blir up-to-date, enkel att navigera och anpassad för både dator och mobil

Fråga oss om Webb

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer om vad en bra webbplats kan betyda för ditt företag och dina affärer.