Webbutveckling i Östersund

Webbyrå som bygger hemsidor som säljer

Inget företag är det andra likt och detsamma gäller för hemsidor. Ditt företag har unika mål och förutsättningar och dessa ska din webbplats återspegla. Vi hjälper dig att bygga en plattform som är din säljare 24 timmar om dygnet 365 dagar om året och som samtidigt talar ditt företags språk när det gäller design, färg, form och text.

Ny hemsida eller uppdatera befintlig?

Oavsett om du redan har en befintlig hemsida som du är missnöjd med eller om du inte har någon hemsida idag kan vi hjälpa dig att skapa en webbplats anpassad efter dina unika möjligheter och behov. Vi gör allt från omfattande e-handelsplattformar till enklare webbplatser med fokus på dina önskemål. Med vår erfarenhet inom digital marknadsföring ser vi även till att din nya webbplats får den bästa uppbyggnaden utifrån best practice för SEO och användarvänlighet.

Personlig design byggd med WordPress

Vi bygger samtliga hemsidor med WordPress, ett CMS (innehållshanteringssystem) som gör det enkelt för dig att hantera och uppdatera din egna plattform. När vi bygger din webbplats skapar vi alltid en helt unik webbdesign till dig från grunden. Anledningen till att vi inte använder färdiga mallar beror på att vi vet hur viktigt det är i dagens digitala samhälle att presentera företagets unika personlighet grafiskt och kommunikativt.

Vill du ha en skräddarsydd hemsida?

Lokal webbyrå i Östersund och Jämtland

Det ska vara roligt och spännande att lansera en ny eller uppdaterad hemsida. Vi vet däremot att processen kan kännas svår och kanske till och med oöverskådlig. Vi på Koning & Smith är din lokala webbyrå i Östersund som hjälper dig hela vägen. Vi är specialister på webbutveckling och att skapa hemsidor som hjälper ditt företag att växa.

Söker du en lokal byrå i Östersund som arbetar med  modern och affärseffektiviserande webbutveckling? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss får du hjälp med allt från tidig idé till design, utveckling och underhåll. 

Snygg webbdesign är inte allt

Hemsidans grafiska utseende gör mycket för besökaren men det är viktigt att komma ihåg att det inte är allt. Förutom designen är snabbhet, struktur, utformning och innehåll fyra saker som är viktigt för att besökaren ska använda och uppskatta webbplatsen. Det är inte bara besökaren som uppskattar dessa faktorer utan det gör även sökmotorer som Google.

När vi bygger din webbplats optimerar vi snabbhet, struktur och utformning utifrån de möjligheter vi har. Tycker du att det är besvärligt att få ner rätt ord på på skärmen finns våra copywriters tillgängliga för att hjälpa dig. Oavsett om det är nyproduktion eller översyn av befintliga texter kan våra erfarna copywriters hjälpa dig att skriva text som talar ditt språk och som samtidigt charmar sökmotorerna.

Bygg en hemsida som är optimerad för dina besökare och för Google

Portfolio

Vi gör mer än bara webbutveckling och hemsidor

Vår kunskap sträcker sig långt utanför webbutveckling. Vi är en digitalbyrå som kan hjälpa dig att utveckla hela din digitala närvaro och hitta nya strategier utifrån dina unika målsättningar.

Webbproduktion FAQ

Nej, vi skapar hemsidor åt våra kunder i WordPress, ett populärt system som har öppen källkod och när hemsidan är klar lämnas den över till dig som kund där du har fulla rättigheter till allt innehåll.
Självklart så kan vi hjälpa till med det. Beroende på hur din tidigare hemsida är uppbyggd så finns det en del migreringstjänster som kan användas för att så smidigt som möjligt flytta över allt innehåll. Skulle det inte vara möjligt att migrera innehållet går det också att flytta över innehåll och design manuellt.
Det beror helt och hållet på volymen. Vi har inga fasta priser utan vi, tillsammans med dig, sätter ett pris baserat på vad du vill att din hemsida ska innehålla. Hör av dig så tar vi fram en kostnadsfri offert just för ditt projekt.
Absolut, vi kan hjälpa dig igång med både domän och hosting. Vi finns med våra kunder hela vägen, från start till mål om så önskas.

Vill du boka en fika med oss?

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer om vad en bra webbplats kan betyda för ditt företag och dina affärer.