Ung Företagsamet

Koning & Smith är guldsponsor av UF Jämtland

Är du företagare eller ska du starta företag i kommunerna Berg, Bräcke, Härjedalen, Krokom, Ragunda, Strömsund, Åre eller Östersund kan du stärka din kompetens genom att ansöka om kostnadsfria konsulttimmar från Timbanken. Timmarna kan du sedan använda hos bland annat oss för stärka din och företags kompetens inom digital marknadsföring.

Koning & Smith delar ut priset “Årets Digitala Kommunikation”

Vi är otroligt stolta över att 2021 få vara tävlingsvärd och dela ut priset “Årets Digitala Kommunikation”. Det är otroligt inspirerande att få ta del av ungdomarnas tävlingsbidrag och se hur de har byggt upp sin digitala kommunikation och digitala marknadsföring. Vi som sitter i juryn tittar speciellt på hur UF-företagen har identifierat sin målgrupp, anpassat sin digitala närvaron utifrån målgruppen, motiverat sina val av digitala kanaler och följt upp sin målgrupps beteende.

Engagemang som bidrar till utveckling

För Koning & Smith är det viktigt att vi engagerar oss i saker som driver utvecklingen framåt. Målet med vårt engagemang i UF Jämtland är att bidra till att ge nästa generation en bra start i arbetslivet. Vi anser att genom att hjälpa och stötta UF-företagare kan vi vara med och utveckla näringslivet lokalt och regionalt. Vi kan varmt rekommendera andra företag att sponsra och stötta UF Jämtland.