fbpx

Ung Företagsamhet

Koning & Smith är guldsponsor av UF Jämtland

Koning & Smith är stolt guldsponsor av UF Jämtland. För oss är det en självklarhet att dela med oss av vår kunskap inom digital marknadsföring till morgondagens företagare.

Digitaliseringen är numera ett konstaterat faktum och försäljningen har i samband med coronapandemin tagit ett enormt steg över till digitala kanaler. Vi vill genom vårt engagemang hjälpa eleverna som driver UF-företag i Jämtland att få en djupare förståelse i hur digital marknadsföring fungerar.

Prischeckar 2020.pdf

Koning & Smith delar ut priset “Årets Digitala Kommunikation”

Vi är otroligt stolta över att 2021 få vara tävlingsvärd och dela ut priset “Årets Digitala Kommunikation”. Det är otroligt inspirerande att få ta del av ungdomarnas tävlingsbidrag och se hur de har byggt upp sin digitala kommunikation och digitala marknadsföring. Vi som sitter i juryn tittar speciellt på hur UF-företagen har identifierat sin målgrupp, anpassat sin digitala närvaron utifrån målgruppen, motiverat sina val av digitala kanaler och följt upp sin målgrupps beteende.

Engagemang som bidrar till utveckling

För Koning & Smith är det viktigt att vi engagerar oss i saker som driver utvecklingen framåt. Målet med vårt engagemang i UF Jämtland är att bidra till att ge nästa generation en bra start i arbetslivet. Vi anser att genom att hjälpa och stötta UF-företagare kan vi vara med och utveckla näringslivet lokalt och regionalt. Vi kan varmt rekommendera andra företag att sponsra och stötta UF Jämtland.