Filmproduktion

Förmedla ditt budskap med rörligt bildmaterial

I en värld där allt går fortare och fortare kan det vara svårt att nå ut till din målgrupp. Rörlig bild har oftast lättare att fånga uppmärksamhet jämfört med en statisk bild. Nu kan även du väcka reaktioner och förmedla känslor med professionellt producerad filmproduktion som inte behöver kosta en förmögenhet.

Filmproduktion som väcker känslor
Det kan kännas utmanande och svårt att ta fram rörligt annonsmaterial eller reklamfilmer men det är där vi kommer in i bilden. Vi finns med dig hela vägen från idé till färdig filmproduktion.

Våra filmproducenter kan hjälpa dig med att skapa allt från reklamfilmer, informationsmaterial och annonsmaterial, till att filma event, idrottsevenemang eller liknande.

Oavsett vad du behöver hjälp med så skapar vi på Koning & Smith rörligt bildmaterial som stärker din digitala marknadsföring.

Vill du väcka känslor med film och video?

Din lokala partner i Östersund och Jämtland

Koning & Smith är din lokala partner i Östersund och Jämtland när det gäller rörligt bildmaterial. Oavsett om det är korta reklamfilmer, annonsmaterial eller längre filmproduktioner kan vi hjälpa dig att ta fram ett anpassat material. Vi finns här och kan hjälpa dig från idé till färdig produkt. 

Skapa film med oss på Koning & Smith

Steg 1 – Idé och planering
Utifrån syftet och behovet tar vi tillsammans fram den bästa idén. Våra filmproducenter planerar därefter upp själv filminspelning med berörda parter.

Steg 2 – Inspelning och redigering
Vi tillhandahåller all nödvändig utrustning i samband med filminspelningen. När vi har allt material redigerar vi enligt överenskommelse.

Steg 3 – Feedback och leverans
När vi har redigerat färdigt skickar vi över materialet till dig för feedbackrundor och efter att materialet är godkänt av dig skickar vi över det färdiga materiellt i önskat filmformat.

Filmproduktion FAQ

Det varierar från projekt till projekt. Boka in en fika med oss och berätta om vad du vill filma. Vi tar gärna fram ett kostnadsförslag över en kopp kaffe.
Det kan vi självklart göra! Våra filmproducenter är experter på att skapa smidiga och sömnlösa övergångar mellan filmklipp. Kontakta oss och visa upp materialet du vill använda så återkommer vi med en offert.
Självklart kan vi hjälpa dig med det! Har du en färdig idé och manus kan vi arbeta utifrån det och om du är precis i startgroparna kan i finnas till för dig under hela processen.
Tja det enkla svaret är att vi är öppen för att diskutera alla former av filmproduktion men allt som oftast brukar vi genomföra kortare filmproduktioner som reklamfilm, annonsmaterial, filmning av events och liknande.
Ja vi kan erbjuda filmning med drönare. Självklart är det under förutsättning att projekt ska filmas på ett sätt som följer alla gällande regler och riktlinjer.

Låt oss skapa film tillsammans!

Behöver du skapa en film som väcker känslor och reaktioner eller vill du filma ditt nästa event?

Kontakta oss så pratar vi gärna mer om vad vi kan erbjuda dig.