LinkedIn

Annonsera på LinkedIn

På LinkedIn, kontra andra sociala medier, har användarna ett tydligt fokus på att nätverka, göra karriär och få nya kontakter. Att annonsera på LinkedIn är därav ypperligt för B2B-företag att rikta annonseringen mot personer och beslutsfattare med specifika kompetenser och yrkestitlar inom den en viss bransch.

De olika annonsmöjligheterna i LinkedIn ger dig ypperliga möjligheter att bygga kundrelationer.

Kvinnliga
användare
0%
Manliga
användare
0%
Användare
0%

Rätt innehåll och strategi

Eftersom att användarna på LinkedIn har ett tydligt syfte med att använda just denna kanal är det också mer kräsna gällande innehållet.

I detta är content marketing en viktig del som gör det möjligt för dig att sticka ut från mängden. Det är då viktigt att vara aktiv och bistå med relevant innehåll som engagerar mottagaren, vilket är A och O för att kunna bygga varumärke och medvetenhet kring ditt varumärke eller erbjudande.

Vi kan hjälpa dig med allt som rör din annonsering på LinkedIn – från strategi och produktion av innehåll, till publicering och mätning. ta gärna kontakt med oss och boka ett förutsättningslöst möte, så tar vi det därifrån.

LinkedIn är det största nätverket med fokus för nätverkande för professionella.

 

Fråga oss om LinkedIn

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer om vad annonsering på LinkedIn kan betyda för ditt företag och dina affärer.