LinkedIn

Annonsera på LinkedIn

På LinkedIn, kontra andra sociala medier, har användarna ett tydligt fokus på att nätverka, göra karriär och få nya kontakter. Att annonsera på LinkedIn är därav ypperligt för B2B-företag att rikta annonseringen mot personer och beslutsfattare med specifika kompetenser och yrkestitlar inom den en viss bransch.

De olika annonsmöjligheterna i LinkedIn ger dig ypperliga möjligheter att bygga kundrelationer.

Vill du testa på LinkedIn-annonsering?

Byrå i Östersund och Jämtland

LinkedIn är en av de mest trovärdiga sociala medierna. Vill du ta nya steg på plattformen med hjälp av en lokal byrå? Då kan vi på Koning & Smith hjälpa dig. Vi har vårt kontor i Östersund och är specialiserade på betald annonsering på den jämtländska marknaden.

Kvinnliga
användare
0%
Manliga
användare
0%
Användare
0%

Rätt innehåll och strategi

Eftersom att användarna på LinkedIn har ett tydligt syfte med att använda just denna kanal är det också mer kräsna gällande innehållet.

I detta är content marketing en viktig del som gör det möjligt för dig att sticka ut från mängden. Det är då viktigt att vara aktiv och bistå med relevant innehåll som engagerar mottagaren, vilket är A och O för att kunna bygga varumärke och medvetenhet kring ditt varumärke eller erbjudande.

Vi kan hjälpa dig med allt som rör din annonsering på LinkedIn – från strategi och produktion av innehåll, till publicering och mätning. ta gärna kontakt med oss och boka ett förutsättningslöst möte, så tar vi det därifrån.

LinkedIn är det största nätverket med fokus för nätverkande för professionella.

 

LinkedIn FAQ

LinkedIn är den perfekta digitala plattformen för B2B företag samt om du vill nå ut till specifika yrkesroller och beslutsfattare.
Ja du måste ha ett personligt Linkedin-konto, en företagssida och ett annonskonto för att kunna annonsera på Linkedin.
Ohja! Linkedins annonseringsverktyg erbjuder möjligheter för att rikta in sin målsättning utefter säljtunnelns alla delar.
Alla kunder har olika mål och förutsättningar och vi vill därför inte placera någon kund i ett fack. Vi erbjuder skräddarsydda upplägg utifrån vara given situation. Oavsett om du vill ha hjälp med en engångsinsats, support eller löpande engagemangsavtal kan vi hjälpa dig.

Linkedin är en av de dyrare alternativen när det kommer till annonsering på social medier. Det beror främst på att Linkedin vet att personer på deras plattform är köpstarka. Finns din målgrupp på Linkedin kanske varje klick är dyrare jämfört med andra plattformar men du får ofta ut mer tillbaka på varje investerad krona.

Fråga oss om LinkedIn

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer om vad annonsering på LinkedIn kan betyda för ditt företag och dina affärer.