Copywriting

Engagerade texter som fångar målgruppen

Talesättet säger att ”en bild säger mer tusen ord” men visste du att en korrekt formulerad mening kan berätta en hel historia eller sammanfatta ett livsverk.

Det är en konst att förmedla budskap, känslor och åsikter via text som når igenom bruset. Det gäller att hitta de rätta orden och de rätta sammansättningar så att mottagaren inte riskerar att missa kärnan i det du vill säga.

Textinnehåll till olika plattformar och syften
Vill du uppdatera texterna på din hemsida, vill du ha hjälp med att ta fram annonsmaterial, skapa nyhetsbrev eller vill ta fram helt nya texter till din webbplats? Oavsett vad du behöver hjälp med kan våra erfarna copywriters hjälpa dig att ta fram ett anpassat textinnehåll med rätt tonalitet.

Vill du förmedla känslor via text?

Vi kan hjälpa dig med:

E-handel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Översättning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Annonser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hemsida

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lokal partner i Östersund och Jämtland

Konsten att kunna förmedla en känsla via skrift är inte lätt. Det kan vara svårt att hitta rätt ord för att budskapet ska komma fram igenom bruset till den tänkta mottagare. Vi på Koning & Smith är din lokala partner i Östersund och Jämtland när du är i behov av copywriting-tjänster. Oavsett om du vill komplettera befintlig information på din hemsida, skriva helt nya texter, skapa material till annonser eller tryckprodukter finns vi här för dig. 

Kom ihåg texten när du skapar en webbplats

När det är dags att skapa en ny webbplats eller uppdatera den gamla är det ofta mycket fokus på designen, färger, bilder och andra grafiska element. Det är däremot viktigt att komma ihåg att textinnehållet på din webbplats är minst lika viktigt som det visuella.

För att får en bra synlighet på sökmotorer som till exempel Google så behöver du aktivt arbeta med ditt textinnehåll. Texterna på din webbplats utgör basen för Google när det gäller att förstå vad din sida handlar om. Det är därför viktigt att skapa ett textinnehåll som är anpassat för både dina besökares behov men även sökmotorerna.

När man producerar textinnehåll till en webbplats är fokuset att textmaterial som, med hjälp av löpande små justeringar, kan vara aktuell över en lång tidshorisont.

Underskatta aldrig det skrivna ordets kraft

Copywriting FAQ

Vår personal har en bred erfarenhet av copywriting arbeten så de kan vara behjälpliga till att skriva nya texter till din hemsida, uppdatera befintliga texter, skapa annonstexter, skriva nyhetsbrev, skriva blogginlägg och mycket mer.
Våra copywriters är specialister på att anpassa sitt skrivspråk för att passa in i hur du kommunicerar med din målgrupp oavsett på det är på sociala medier, din hemsida, nyhetsbrev eller andra kommunikationskanaler.
Självklart kan vi det! Oavsett om det är guide på hur du skriver nyhetsbrev, SEO-anpassade texter eller andra texter finns vi här för dig.
Ja det kan du! Vi har ett flertal professionella översättare tillgodo som vi anlitar vid behov.
Alla copy-uppdrag är unika och vi tar därför fram en anpassad offert utifrån varje givet tillfälle. I samtliga priser ingår all den nödvändiga researchen som krävs för att ta farm en text som motsvarar dina förväntningar.

Fråga oss om content/texter

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer om vad copywriting kan betyda för ditt företag och dina affärer.