Blogg

Datum

Möjlighet till finansieringsstöd som gör dig redo för framtiden

finansieringsstöd

Coronakrisens restriktioner kom och lamslog samhälle och näringsliv. På Koning & Smith bjöd vi in till paneldiskussioner, vilket vidare har byggt plattformen MerDigital.se.

Över en natt förstod alla att spelreglerna inom många branscher höll på att skrivas om och vad vi har förstått är att spelreglerna aldrig kommer bli dem samma igen.

Så gör du företaget redo och starkare för framtiden

Vilka affärsomställningar står ditt företag inför? Vilka hjälpmedel från digitaliseringens värld kan hjälpa ditt företag att våga satsa och nå nya kunder? Nu kan ditt företag söka finansiering från Region Jämtland Härjedalen för 50% av investeringskostnaden på belopp upp till 400.000 kronor.

Vi på Koning & Smith träffas gärna för en förutsättningslös kaffekopp och för att diskutera vilka möjligheter våra digitala verktyg kan innebära för dig — här och nu – men även på en förändrade marknad som väntar 🚀

Läs mer om konsultstöd från Region Jämtland/ Härjedalen
Utmanar årets UF-företagare

För Koning & Smith är MerDigital.se en think thank som håller oss ”tidiga på bollen” i snabbt föränderliga tider. Just nu utmanar vi årets elever i Ung Företagsamhet i en affärsomställningstävling där länets framtida entreprenöriella talanger ska ställa om sin företagsidé utifrån coronakrisens begränsningar och möjligheter.

Både här och nu och utifrån perspektivet framtid 🌟

Läs mer om Ung Företagsamhets utmaning
Läs: ”Digitaldagen och MerDigital.se bygger Koning & Smiths digitala verktygslåda”


Fler
Inlägg