fbpx

Erbjudande

Få tillgång till presentationsmaterialet

Fyll i din e-postadress och få exklusiv tillgång till presentationsmaterialet(slides+anteckningar) från våra onlinekurser med Google Digitalakademin.

Information om behandling av personuppgifter

Behandling av personuppgifter
Om du anmält dig, eller blivit anmäld till något av Koning & Smiths nyhetsbrev har du också blivit ombedd att ange vissa uppgifter i samband med detta. Vi behöver behandla dina personuppgifter för att kunna skicka dig det nyhetsbrev du har anmält dig till. Personuppgifterna sparas i ett system avsett för hantering av dessa uppgifter. Grunden för behandlingen av personuppgifter är det samtycke du lämnat vid anmälan och du kan ta tillbaka ditt samtycke när som helst genom att kontakta oss.

Om du inte längre vill få den här typen av utskick kan du avanmäla dig direkt i nyhetsbrevet eller genom att kontakta oss.

Vi kan komma att ta hjälp av en tredje part för att skicka nyhetsbrevet till dig, exempelvis leverantörer av digitala utskickstjänster. I ett sådant fall säkerställer vi alltid att den tredje parten uppfyller dataskyddsförordningens krav.

 

Vilka personuppgifter behandlas
Om du tar emot nyhetsbrev via e-post behandlar vi vanligtvis ditt namn och din e-postadress. Beroende på det sammanhang du varit i kontakt med oss och den typ av utskick du får kan vi även komma att behandla andra indirekta uppgifter om dig, exempelvis din befattning.

 

Hur länge behandlas personuppgifterna
Dina uppgifter sparas så länge du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev. När du väljer att avsluta din prenumeration raderas dina sparade uppgifter från prenumerationslistan.

 

Rättigheter
Koning & Smith ansvarar för hanteringen av dina personuppgifter. För information om dina rättigheter enligt dataskyddsförordningen, se vår integritetspolicy.