Blogg

Datum

Information i förbindelse med coronaviruset

coronavirus

Att coronaviruset har svept över världen och orsakat stor påfrestning hos såväl företag som privatpersoner har inte gått någon förbi. Ingen har lämnats oberörd och vi är många som påverkas, vilket också har lett till att mycket har och håller på att förändras.

Detta gäller även oss på Koning & Smith och vi har funderat en del gällande hur vi, likt många andra, kan och ska bedriva vår verksamhet och hjälpa er som kunder på bästa sätt trots rådande omständigheter. 

Vi förhåller oss till Folkhälsomyndighetens restriktioner och kommer framgent att erbjuda digitala möten för att göra vad vi kan för att bidra till minskad smittspridning.I övrigt jobbar vi på som vanligt och finns här för er – oberoende av vad ni behöver hjälp med.

Detta kan vi hjälpa till med:
  • Tillhör ni en bransch som tvingats till tillfälligt, påtaglig förändring som följd av coronaviruset? Kanske behöver någon del av er verksamhet pausas för att göra plats åt någon annan del. Vi kan hjälpa er att anpassa hemsidan efter rådande förutsättningarna.
     
  • Behöver ni informera era kunder om vilka åtgärder ni har vidtagit för att minska smittspridning? Vi kan hjälpa er att skriva informativa texter som går att publicera i valfri kanal – som exempelvis hemsidan, nyhetsbrev eller sociala medier.
     
  • Trillar det in mycket supportärenden från era kunder just nu? Gissningsvis hör många av sig angående samma funderingar, vilket också är något som brukar spegla sig i sättet att googla. Det kan finnas en stor fördel att ta hänsyn till detta med hjälp av SEO-anpassning. Vi kan hjälpa till att sätta upp en landningssida på er hemsida där ni kan publicera vanliga frågor och svar eller annan viktig information.

Mycket är ovisst nu, vi vet, men när denna kris är över kommer vi tillsammans stå starka och vara redo att möta nya utmaningar.Så vi blickar framåt och tar hand om varandra tills vidare.

Var rädda om er och tvätta händerna – noga och ofta!

Fler
Inlägg