Webb

Är din webb up-to-date? Din webbplats är navet i din marknadsföring

Kontakta mig och berätta mer

Visste du att 78% anser att den viktigaste källan inför ett köp på nätet är just din webbplats? Din webbplats är din bästa säljare, den kan vara din första kontakt med nya kunder samtidigt som den ska locka tillbaka dina gamla kunder.

Det är viktigt att din webbplats är tilltalande och att den samtligt är smidig att använda för dina kunder. Det är viktigt att din webb är anpassad efter sökmotorer som Google. Genom att anpassa webbplatsen efter sökmotorernas krav kan din webbplats klättra upp i sökresultaten.

Vi arbetar för att skapa webbplatser som är anpassade efter bland annat Googles rankingfaktorer. Vi gör webbplatser som är responsiva, vilket gör det smidigt för dina kunder att enkelt kunna hitta dig oavsett om de surfar på dator, telefon eller platta.

Vi hjälper er med innehållet

Det är många faktorer som påverkar hur din webbplats hamnar i sökresultaten, bland annat webbplatsens snabbhet, struktur, utformning och inte minst webbplatsens innehåll. Våra copywriters skapar texter som uttrycker dina budskap och hjälper dig att ta placeringar i sökmotorer.

Behöver du hjälp berättar vi gärna mer hur vi kan göra för dig.

Vi ser till att din webbplats blir up-to-date, enkel att navigera och anpassad för både dator och mobil

Fråga oss om webb

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss på på 063-13 08 50 eller maila info@koningsmith.se så berättar vi mer om vad en bra webbplats kan betyda för ditt företag.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt.

Ska vi ringa dig?
Ja tack, ring mig!Nej, maila mig!