Tjänster

Våra tjänster inom digital marknadsföring

Vi erbjuder digitala marknadsföringstjänster som utvecklar ditt företag där vi hjälper dig att ta fram en anpassad strategi genom att översätta dina målsättningar till affärsnytta. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med digital annonsering, webbproduktion, textproduktion & mycket mer.

Digital annonsering

Vår målsättning är att hjälpa företag att hitta sin nisch och den ultimata strategin inom digital annonsering. Istället för att vi syr en kostym som är för stor och inte passar, så ser vi till att ta fram den perfekta marknadsföringsstrategin utefter varje kunds affärsmål.
Annonsering sociala medier
Google Ads-Byrå i Östersund

Optimering

Behöver du ändra något på din hemsida för att synas bättre? Det har vi svaren på. På Koning & Smith kan vi hjälpa dig att ta fram rätt strategi från början så att du får en bra grund att stå på.

Innehåll

Vi har vi lång erfarenhet och kunskap om vad som gör ett bra text- och videoinnehåll som tilltalar både dina nuvarande och potentiella kunder. Tillsammans tar vi fram ett innehåll som träffar rätt utifrån dina önskemål.

 
kKonverteringsoptimering
Webbutveckling

Hemsidor

Visste du att 78% anser att den viktigaste källan inför ett köp på nätet är just din webb? Din hemsida är din bästa säljare. Den kan vara din första kontakt med nya kunder samtidigt som den ska locka tillbaka dina gamla kunder.