Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Få koll på er synbarhet och potential på Google

Genom vår kostnadsfria analys av er hemsida får ni svar på hur stark er hemsida anses vara enligt Google, samt vilka möjligheter som finns gällande att utveckla de viktigaste elementen på hemsidan.

Utöver starka faktorer som påverkar hur bra er hemsida klassas vara, så ger analysen även en nulägesbild som kartlägger vilka sökbegrepp ni har möjlighet att ranka högre på gentemot med era konkurrenter. Det ger också möjligheten att bevaka specifika sökbegrepp för att därmed följa dess placering på Google.

Få kostnadsfri analys av er hemsida och boka möte

Analysen är helt kostnadsfri, men kan ge er högt värdefulla förslag på hur er hemsida kan bli både starkare och mer lönsam.

När vi har genomfört analysen återkopplar vi till er för att boka ett möte där ambitionen är att tillsammans gå igenom resultatet och gå igenom vilka åtgärder som kan och bör göras för framtida bättre resultat.

Det är bara att skriva in er domän nedan, så kommer ni att få analysen inom kort.

Din hemsida

Namn

E-mail

Telefonnummer

Vill du få återkoppling via telefon eller e-post?
Ja tack, ring mig!Nej tack, maila mig!
Få koll på er synbarhet och potential på Google

Hastighet

Hemsidans hastighet är viktig. Snabbladdade hemsidor fungerar bättre på alla fronter – bättre användarupplevelse, högre konverteringar, mer engagemang och ännu högre sökrankningar. Om du är ute efter mobiltrafik – vilket alla alla är – blir sidans hastighet ännu mer avgörande.

Få koll på er synbarhet och potential på Google

Mobilanpassning

Över 85% av den svenska befolkningen surfar via mobilen idag. Med en icke mobilanpassad hemsida riskerar du att förlora en stor andel besökare och därmed potentiella kunder. Har du ingen mobilanpassad hemsida i dagsläget är det hög tid att skaffa en nu.

Få koll på er synbarhet och potential på Google

Relevans / content / textinnehåll

Att ha ett relevant och uppdaterat textinnehåll som är unikt för just din verksamhet är viktigt för befintliga kunder och potentiella kunder, men även för sökmotorerna. Har du för lite, för ouppdaterat eller för ostrukturerat innehåll riskerar du att dra ner hemsidans kvalité och en del fina affärer.

Få koll på er synbarhet och potential på Google

Säkerhet

Många lämnar en hemsida som inte är säker, men faktum är att Google hellre visar sidor i sökresultatet som är krypterade med SSL än de som inte är det. Kort och gott är SSL – alltså en säker hemsida – idag är en förutsättning för trovärdig och värdefull information.