Karriär

Digital marknadsföring med hjärtat

Vad spännande att du är nyfiken på att utvecklas och bygga din karriär hos oss på Koning & Smith. Vi är en digitalbyrå som besitter en kombinerad kunskap inom både strategi och digital kommunikation.

Vi har ett talesätt som vi arbetar efter och det lyder “Digital marknadsföring med hjärtat”. För oss betyder det att våra kunder alltid ska känna att vi gör insatser utifrån vad just deras verksamhet behöver. Det gör vi genom att ta fram kreativa, strategiska och mätbara lösningar som anpassas efter respektive kunds målsättning.

Aktuella tjänster

Vi söker en Digital Strateg!

I rollen som Digital Strateg hos Koning & Smith ansvarar du för uppstart, optimering och utveckling av våra kunders betalda digitala marknadsföring via kanaler som till exempel Google Ads, Facebook Ads Instagram Ads, Linkedin Ads med mera.

Vi söker en Webbutvecklare!

I rollen som webbutvecklare ansvarar du tillsammans med resten av teamet för, och bygger snabba dynamiska skräddarsydda sajter och e-handelslösningar i WordPress samt optimerar och utvecklar befintliga hemsidor. I din roll kommer du även ansvara för att hålla kunders sajter uppdaterade, snabba och säkra.

Tipsa oss och få hittelön på 10 000 kr!

Är du inte vår stjärna men kanske du känner någon som är? Vi erbjuder just nu en hittelön på 10 000 kr till dig som kommer med ett tips som leder till anställning.