Utveckla ditt företag
med Coronastöd 🦠

Få upp till 500 000 kr. i stöd

För att mildra pandemins negativa effekter erbjuder Region Jämtland Härjedalen ett coronastöd på upp till 500 000 kr. Nu kan du långsiktigt stärka och utveckla ditt företags konkurrenskraft samt få nya marknadsförutsättningar. Här kan du läsa mer om coronastödet, vilka krav som ställs för att söka och vad du kan använda stödet till.

OBS! Sista ansökningsdag 31/3.

Så här går det till

1. Ansök

Vi hjälper dig att forma din ansökan och tar fram ett skräddarsytt offertunderlag. Vi skapar tillsammans en tänkt budget som beskriver vilka kostnader och vilken finansiering som ska bära investeringen. Du måste läsa igenom ansökan innan du godkänner den med mobilt BankID.

2. Projektplan

Uppfyller du kraven och ansökan blir godkänd så skapar vi tillsammans med dig en skräddarsydd projektplan som beskriver hur arbetet ska fortlöpa. Dokumentationen är en trygghet för dig och i den kan du se vad som ska göras i varje givet steg.

3. Utveckling

När du känner dig redo så kör vi igång. Tillsammans arbetar vi för att skapa en digital närvaro som passar just ditt företag genom din kunskap om ditt företag och vår kunskap om digital marknadsföring.

Webbdesign

Uppfyller du kraven?

För att kunna ansöka om coronastöd så måste följande uppfyllas.

Räkneexempel

Oavsett om du ansöker om maxbelopp eller ett lägre belopp står företaget alltid för 20% av den totala investeringen och stödet motsvarar 80%.
Räkneexempel vid ansökan av maxbelopp:

Total investering: 620 000 kr:

Coronastöd: 500 000 kr.

Företagets insats: 120 000 kr.

Vad kan du får stöd för?

Coronastödet ger dig möjlighet att investera i:

Jag vill veta mer!

För frågor eller behov av hjälp att ansöka om coronastödet fyll i formuläret nedan eller ring till 070-817 00 71