Content/text

Välproducerad texter som flirtar med Google och dina kunder

Kontakta mig och berätta mer

Egentligen säger det sig självt varför det är av stor vikt att ha en funktionell och snygg hemsida med relevant innehåll. Oftast är det en kunds första möte med ditt företag.

Ger din hemsida då ett ostrukturerat eller oproffsigt intryck med texter som inte blivit uppdaterade sedan 5 år tillbaka (eller kanske aldrig) kan den potentiella kunden mycket väl klicka ned din hemsida och välja att gå vidare till en konkurrent istället.

Kort beskrivet är målsättningen att en potentiell kund som besöker din hemsida ska bli en betalande kund. Men hur gör man det?

Behöver du anlita skribent för text till din webbplats? Koning & Smith kan hjälpa dig med bra content

Att ha ett relevant och uppdaterat textinnehåll som är unikt för just din verksamhet är viktigt för befintliga kunder och potentiella kunder, men även för sökmotorerna.

På Koning & Smith har vi lång erfarenhet och kunskap om vad som gör ett bra textinnehåll som tilltalar både dina kunder och sökmotorerna på ett effektivt vis. Tillsammans med dig tar vi fram textinnehåll som träffar rätt utifrån dina önskemål.

Ge din webb rätt information - det är där dina kunder letar efter den

Fråga oss om content/texter

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss på på 063-13 08 50 eller maila info@koningsmith.se så berättar vi mer om vad content/texter kan betyda för din webbplats.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt.

Ska vi ringa dig?
Ja tack, ring mig!Nej, maila mig!