Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Annonsering sociala medier

Nå din målgrupp med stor pricksäkerhet

Hela 83% av sveriges befolkning använder sig av sociala medier.

Facebook (76%) är den absolut största kanalen och Instagram (60%) är nummer två. Med att de sociala plattformarna har växt i antal användare och funktionalitet har också möjligheterna att skapa annonsering med extremt stor träffsäkerhet.

Genom sociala medier går det att nå rätt målgrupp på rätt plats och tillfälle, och du betalar bara när någon klickar på din annons!

Annonsering sociala medier

Facebook

När du annonserar med Facebook kan du nå din målgrupp med stor träffsäkerhet. Att annonsera via Facebook behöver inte heller vara dyrt, du betalar bara när någon klickar på din annons.

Facebook har många möjligheter det går till exempel att rikta sig till personer som verkar eller har visat ett intresse för den bransch eller eller verksamhet som du arbetar inom. Det går också att rikta sig direkt till personer, genom så kallad retargeting-annonsering, som redan har haft kontakt med din verksamhet. Till exempel kan du nå de som har besökt din webbplats tidigare.

Det finns också stora möjligheter att hitta nya målgrupper genom att hitta look-a-likes på dina befintliga kunder.

Instagram

Annonsering på Instagram styrs av samma plattform som Facebookannonseringen. Med Instagram kan du genom bild och film hitta nya målgrupper som kan vara intresserade av din verksamhet.

Fråga oss om annonsering med sociala medier

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss på på 063-13 08 50 eller maila info@koningsmith.se så berättar vi mer om vad annonsering i sociala medier kan betyda för ditt företag och dina affärer.