Vårt erbjudande till dig

Vill du öka din synlighet på Google? Vill du få bättre koll på hur många besökare din hemsida har och hur använder din hemsida? Eller vill du skapa effektiv marknadsföring och hitta nya kunder?

Flexibelt, enkelt och effektivt.

Få fler affärer genom träffsäker digital marknadsföring

Hos oss på Koning & Smith får du en skräddarsydd strategi och marknadsplan för din digitala marknadsföring. Målsättningen är att skapa fler möjligheter för dig att komma i kontakt med potentiella kunder, oberoende av i vilket steg av köpresan de befinner sig i.

Tillsammans med dig ser vi till att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för dig att synas vid rätt tillfälle och få dina potentiella kunder att ta kontakt med dig. Förhoppningsvis landar det i fler affärer och långa relationer.

Egenutvecklad affärsmodell

Vi har utvecklat en egen unik affärsmodell AMM som kombinerar vår spetskompetens inom digital marknadsföring med din branschkunskap. Genom mätning av din hemsida och marknadsföring ökar vi förståelsen för målgruppens beteende. På så vis är det enklare att avgöra vart pengarna ska läggas för att nå högsta möjliga effekt. Vi producerar, analyserar, justerar, rapporterar – och repeterar!

Vår ambition är att göra dig så pass nöjd att du aldrig vill lämna oss. Vi hoppas att du kommer att bli nöjd med oss, vilket vi också tror. Därför har vi slopat allt vad långa bindningstider innebär! Du förbinder dig enbart i 3 månader vid uppstart då det krävs en viss tid för att uppnå rättvis effekt och resultat. Därefter kan du säga upp avtalet när du vill utan uppsägningstid.

AMM (Aktiv Mätbar Marknadsföring)

AMM är ett upplägg där vi har paketerat och optimerat de ultimata marknadsföringstjänsterna i ett grundpaket med möjligheten att välja tillägg som passar dig bäst.

Hur går det till?

Planering

Vi börjar med ett uppstartsmöte där vi tillsammans planerar vårt samarbete. Vi analyserar målgrupper, fastslår syfte, mål och och förväntningar.

Produktion och leverans.

Beroende på hur din strategi och plan ser ut, så producerar vi Google- och Facebook-annonser och publicerar sedan dessa i respektive kanal. (Läs mer om de olika annonstyperna längre ned).

Analys och optimering.

Vi mäter kontinuerligt resultatet av annonseringen och gör löpande förbättringar och justeringar av annonser och klickkostnad. Vilka annonser går bra? Vilka fungerar mindre bra? Och varför? Utefter det agerar vi.

Rapportering

En gång i månaden levererar vi en tydlig rapport som visar hur det har gått den senaste månaden. Utöver det givna ser ni i denna: antal visningar och klick, samt utfallet av faktiska avslut/leads utifrån syfte och mål. Ex. Hur många ringde er eller skickade ett mail som direkt kan kopplas till annonseringen?

Repetering

Baserat på våra analyser av utfallet justerar och optimerar vi er annonsering varje månad. Vi repeterar och finjusterar det som har lyckats bra och justerar eller byter ut det som har gått mindre bra. Vårt mål är och kommer alltid att vara att tillsammans med er öka era affärer. Därför är detta ett viktigt och självklart steg.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort som möjligt.

Ska vi ringa dig?
Ja tack, ring mig!Nej, maila mig!