Få fler visningar på din hemsida - Koning & Smith
Få fler visningar på din hemsida

Få fler visningar på din hemsida

Det är viktigare nu än någonsin tidigare att synas i den digitala världen. Varje dag görs det 50 miljoner sökningar på Google, bara i Sverige. Om man inte finns där med sin hemsida går alla klick till konkurrenten. Men hur ska man göra för att få fler visningar på din webbsida? Det kan vi hjälpa dig med. Koning & Smith är en digital reklambyrå som erbjuder kvalificerade tjänster inom marknadsföring på internet i syfte att öka försäjningen åt dig som kund. Vi kan det mesta om att skapa relevant trafik till företags hemsidor. För att du ska få fler visningar på din hemsida gör vi kort och gott så att Google älskar den!

Vill du få fler visningar på din hemsida i Åre / Östersund? Kontakta oss redan idag via telefon eller fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret här på hemsidan så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Vill du kontakta oss?

Klicka här

Få fler visningar på din webbplats – med fakta!

Som ovan nämnt kan vi det mesta om att skapa trafik till våra kunders hemsidor. Den kunskapen uppdaterar vi ständigt och baserar på den årliga rapporten Svenskarna och internet, som stiftelsen för internetinfrastruktur har tagit fram. Denna rapport handlar om hur svenskarnas beteende på internet ser ut vilket hjälper oss att hitta rätt lösningar för att du ska få fler visningar till din webbsida.

Så här går det till att skapa fler visningar på din hemsida:

  • Analys – Vi gör en teknisk analys av din hemsida i syfte att identifiera eventuella hinder innan vi börjar optimera den för Google.
  • Sökfraser – Vi analyserar vad dina potentiella kunder frågar efter på Google. Utifrån det skapar vi sökfraser som vi sedan arbetar efter.
  • Landningssidor – Vi skapar landningssidor med tydligt syfte att generera avslut från besökaren i form av telefon, mail eller handel.
  • Mätning & Analys – Vi mäter och analyserar resultatet från sökordsoptimeringen och kommer med förslag på förändringar.
Kontaktformulär

Ska vi ringa dig?
 Ja tack, ring mig! Nej, maila mig!


Kontaktuppgifter

Strandgatan 21
831 33 Östersund / Åre
info@koningsmith.se
063-13 08 50

Ekonomi

Orgnr: 556787-5173
Fredrik Smith Reklambyrå i Sverige AB
Box 171
83122 Östersund
Sverige

Styrelse

Andreas Lalantha Silverdahl
Fredrik Smith
Jörgen Larsson

Vill du kontakta oss?

Klicka här